Viser av varer
249,-
Merke: Ernst
Ernst duftlys i glass med lokk Ø 7,2 cm
189,-
Merke: Ernst
ERNST kopp med fat er en glasert kaffekopp i rustikt steingods. Perfekt for morgenkaffen eller kaffepausen!
229,-
Merke: Ernst
Diameter: 25 Passer fint til middags tallerken.
189,-
Merke: Ernst
Ernst lysskål kombinerer den upolerte følelsen fra steingods med den varme og rolige følelsen fra tente lys. Lysskålen har plass til et stearinlys. Den har en høyde på 5 cm og en diameter på 9 cm. Det mørkegrå steingodset gjør seg fint i det skandinavisk innredede hjemmet der det finnes mange naturmaterialer og mange stoffer og tekstiler. Lysskålen kan vaskes i oppvaskmaskin, noe som gjør den lett å rengjøre om det for eksempel har dryppet stearin når lyset har vært tent. Kombiner flere lysskåler for å for eksempel lage en adventslysestake eller en lysdekorasjon.
259,-
Merke: Ernst
169,-
Merke: Ernst
349,-
Merke: Ernst
Inviter dine venner til en ost- og vinkveld, der du serverer fine godbiter på dette fine trebrettet fra Ernst. Brettet er laget av mangotre. Du kommer garantert til å finne noe som passer deg. Brettet har opphøyde kanter, som sørger for at både kopper og fat står stabilt og ikke glir rundt. Takket være det stilfulle designet er brettet også fin å ha ståendes framme.
189,-
Merke: Ernst
Diameter: 20 Denne passer godt som frokost tallerken.
449,-
Merke: Ernst
Vakker og tidløs adventsstake fra Ernst som passer til kronelys. Dekorer med kongler, mose og annet som hører julen til for en ekstra finish. Detaljer: Størrelse: 18 cm dia, 5,5 cm høy Materiale: Steintøy Farge: Matt grå Annet: Tåler oppvaskmaskin
449,-
Merke: Ernst
Vakker og tidløs adventsstake fra Ernst som passer til kronelys. Dekorer med kongler, mose og annet som hører julen til for en ekstra finish. Detaljer: Størrelse: 18 cm dia, 5,5 cm høy Materiale: Steintøy Farge: Matt hvit Annet: Tåler oppvaskmaskin
399,-
Merke: Ernst
259,-
Merke: Ernst
289,-
Merke: Ernst
D: 12 H: 14
499,-
Merke: Ernst
499,-
Merke: Ernst
519,-
Merke: Ernst
Lyslykt fra Ernst Kirchsteiger med et transparent glass som setter et unikt preg i ditt hjem. Med en høyde på 28 centimeter, kan du oppnå en stemningsfylt følelse i vinduskarmen eller på middagsbordet. På bunnen av lanternen, finner du en metallskive som kommer i to forskjellige farger, svart aluminium og messing. For deg som ønsker å friske opp rommet med en tidløs design.