Viser av varer
Nyhet
189,-
Merke: Ernst
ERNST kopp med fat er en glasert kaffekopp i rustikt steingods. Perfekt for morgenkaffen eller kaffepausen!
Nyhet
189,-
Merke: Ernst
Ernst lysskål kombinerer den upolerte følelsen fra steingods med den varme og rolige følelsen fra tente lys. Lysskålen har plass til et stearinlys. Den har en høyde på 5 cm og en diameter på 9 cm. Det mørkegrå steingodset gjør seg fint i det skandinavisk innredede hjemmet der det finnes mange naturmaterialer og mange stoffer og tekstiler. Lysskålen kan vaskes i oppvaskmaskin, noe som gjør den lett å rengjøre om det for eksempel har dryppet stearin når lyset har vært tent. Kombiner flere lysskåler for å for eksempel lage en adventslysestake eller en lysdekorasjon.
Nyhet
339,-
Merke: Ernst
Nyhet
449,-
Merke: Ernst
Vakker og tidløs adventsstake fra Ernst som passer til kronelys. Dekorer med kongler, mose og annet som hører julen til for en ekstra finish. Detaljer: Størrelse: 18 cm dia, 5,5 cm høy Materiale: Steintøy Farge: Matt grå Annet: Tåler oppvaskmaskin
Nyhet
449,-
Merke: Ernst
Vakker og tidløs adventsstake fra Ernst som passer til kronelys. Dekorer med kongler, mose og annet som hører julen til for en ekstra finish. Detaljer: Størrelse: 18 cm dia, 5,5 cm høy Materiale: Steintøy Farge: Matt hvit Annet: Tåler oppvaskmaskin
Nyhet
269,-
Merke: Ernst
Ernst lysestake smal glassylinder er en vakker lykt med en stabil bunn av metall med holder til et kronelys. Lysestaken passer både til innendørs og utendørs bruk. Plasser den på et bord eller i et vindu for en varmende og innbydende detalj. Takket være det transparente glasset er den brennende flammen synlig, noe som øker den koselige stemningen i rommet.
Nyhet
399,-
Merke: Ernst
Nyhet
229,-
Merke: Ernst
Ernst duftlys i glass med lokk Ø 7,2 cm
Nyhet
169,-
Merke: Ernst
Nyhet
519,-
Merke: Ernst
ERNST lysestake blir en koselig og stemningsfull detalj i hjemmet ditt. Lysestaken har en praktisk metallpigg som holder lyset på plass. Passer til både kubbelys og vanlige stearinlys.
Nyhet
259,-
Merke: Ernst
Nyhet
259,-
Merke: Ernst
Nyhet
389,-
Merke: Ernst
Ernst tekanne er en høy glasskanne, designet av svenske Ernst Kirchsteiger. Den høye glasskannen har en myk form, et langt avrundet håndtak for et godt grep og en hellevennlig tut. Treknotten på toppen er både en praktisk og nydelig detalj som også bli en fin kontrast mot tekannens materiale av glass og tesilen av metall. Fyll silen med te, hell i varmt vann, len deg tilbake og se gjennom tekannens glassvegg hvordan vannet sakte farges av teen – det enkle i det vakre, og det å ta vare på de små lysglimtene, er noe Ernst gjerne legger vekt på, noe som gjenspeiles i hans design.
Nyhet
499,-
Merke: Ernst
Nyhet
145,-
Merke: Ernst
Saft fra Ernst som smaker eple og kanel. Denne er like god varm som kald. Næringsverdi per 100 ml drikkeklar juice: Energi: 150 kJ/36 kcal Fett: 0g Herav mettet fett: 0 g Karbohydrater: 9 g Herav sukkerarter: 9 g Protein: 0g Salt: 0,01 g En åpnet flaske holder seg ca 4 uker i kjøleskapet. Best før-dato: Se korken.
Nyhet
389,-
Merke: Ernst