Viser av varer
99,-
Merke: Meraki
Skap en rolig atmosfære og spre en fantastisk duft gjennom hele hjemmet med denne oljen. Tonga Haze er en varm blomst med blomster med grapefrukt, roser, magnolia og en treaktig musk-basis. Bruk oljen i oljebrenneren fra Meraki og la den spre den herlige duften i soverommet, badet eller stuen. Bare noen få dråper endrer den generelle atmosfæren i rommet. Eteriske oljer skal bare brukes med Merakis eteriske oljebrenner.
42,-
Merke: Meraki
Meraki Cleansing Wipes Aloe Vera er renseservietter som renser huden for skitt og skitt . Rengjøringsserviettene kommer i en supersmart og praktisk pakke som er enkel å ha med på farten, enten det er til trening, på helgeopphold eller lignende. Disse renseserviettene er beriket med aloe vera og kamille, som umiddelbart gir huden en forfriskende følelse. Aloe vera er kjent for sine fuktighetsgivende, helbredende og mykgjørende egenskaper , hvor kamille har en antiinflammatorisk og antioksidant effekt på huden. Meraki Cleansing Wipes Aloe Vera passer for alle hudtyper. Fordel: - Rengjøringsservietter - For alle hudtyper – Smart og praktisk å ha med seg på farten - Fuktighetsgivende, helbredende og mykgjørende - Anti-inflammatorisk og antioksidant - Med aloe vera og kamille - Forfriskende følelse Applikasjon: - Tørk av ansiktet med en serviett Kast etter bruk - Ikke kast på toalettet - Kan også brukes til hendene Ingrediensliste: Aqua, natriumbenzoat, kaliumsorbat, glyserin, natriumlauroylsarkosin, chamomilla recutita (Matricaria) blomsterekstrakt, aloe barbadensis bladekstrakt, pantenol, sitronsyre, tetrasodium EDTA.
129,-
Merke: Meraki
Få det naturlige «rett-fra-stranden» -utseendet med denne nærende og mattende saltvannssprayen fra Meraki. Havsaltet løfter, definerer og teksturerer håret med perfekte bølger. Håret blir tatt godt vare på takket være fuktighetsgivende ekstrakter fra alger og havtorn, samt provitamin B5. Sprayen har en moderne duft med en vri av hvite blomster, ylang ylang og vannaktig friskhet. Sprayes i fuktig hår, sett det opp og la det lufttørke. For å få ekstra volum, del håret i seksjoner, påfør på røttene og tørk med hårføner.
99,-
Merke: Meraki
Skap en rolig atmosfære og spre en fantastisk duft gjennom hele hjemmet med denne eteriske oljen. Wild Lawn transporterer deg til en hage full av mandariner, bergamott og krydder som kanel, nellik og muskatnøtt. En treaktig basis med sedertre og patchouli avslutter duften. Bruk oljen i oljebrenneren fra Meraki og la den spre den herlige duften i soverommet, badet eller stuen. Bare noen få dråper endrer den generelle atmosfæren i rommet. Eteriske oljer skal bare brukes med Merakis eteriske oljebrenner.
199,-
Merke: Meraki
Gi klærne dine en forfriskende og delikat duft med dette settet med 2 duftposer. Meraki har laget dem med en tidløs og klassisk lavendel-duft. Plasser dem i kommoden, på en kleshenger eller til og med i kofferten når du skal reise. På badet kan de stilles på en hylle og la den beroligende blomsterduften av lavendel hilse på deg om morgenen. 10x10 cm
209,-
Merke: Meraki
Denne parfymefri håndkremen fra Meraki heter PURE og gir hendene dine fukt og næring med økologisk aloe vera, kakaosmør og økologisk solsikkeolje. Med sitt høye innhold av antioksidanter bidrar kokosolje også til å gi næring og mykgjøring. For å holde på fuktigheten er det tilsatt glyserin og trehalose, et sukker som beskytter hendene dine mot å tørke ut. Bruk håndkremen etter håndvask eller når hendene trenger ekstra fuktighet og pleie. Velegnet til daglig bruk og til alle hudtyper. Sertifisert økologisk av ECOCERT Cosmos Svanemerket Anbefalt av Asthma Allergy Nordic
99,-
Merke: Meraki
Denne vakre toalettmappen fra Meraki Mini er perfekt for de minste på farten. Toalettmappen Doddy har et enkelt og tidløst design og en vakker grafisk elefant som er trykt foran i svarte og hvite farger. La barna ha en egen praktisk toilettmappe som er både romslig og smart. Bruk den til oppbevaring av hårbørste, tannbørste og sjampo når dere reiser. Den lukkes med glidelås og sørger for at tingene ikke faller ut under reisen.
299,-
Merke: Meraki
Wild Meadow duftspredere fra Meraki med en lett, blomstrete duft for å bidra til en harmonisk atmosfære i rommet med en sitrus betoning.
42,-
Merke: Meraki
Meraki Makeup Remover Wipes Aloe Vera er sminke-renseservietter som skånsomt og raskt fjerner all slags sminke . Sminkeserviettene kommer i en supersmart og praktisk pakke som er enkel å ha med på farten, enten det er til trening, på helgeopphold eller lignende. Disse sminkeserviettene er beriket med aloe vera, vitamin E og kamille. Aloe vera er kjent for sine fuktighetsgivende, helbredende og mykgjørende egenskaper , hvor kamille har en anti-inflammatorisk og antioksidant effekt på huden, og antioksidant vitamin E, som beskytter mot frie radikaler. Meraki Makeup Remover Wipes Aloe Vera passer for alle hudtyper. Fordel: - Sminke rengjøringsservietter - For alle hudtyper - Fjerner all slags sminke – Smart og praktisk å ha med seg på farten - Beskytter huden mot frie radikaler - Fuktighetsgivende, helbredende og mykgjørende - Anti-inflammatorisk og antioksidant - Med aloe vera, vitamin E og kamille Applikasjon: - Tørk av ansiktet med en serviett Kast etter bruk - Ikke kast på toalettet - Kan også brukes til hendene Ingrediensliste: Aqua, propylenglykol, glyserin, kaliumsorbat, natriumbenzoat, tokoferylacetat, Aloe Barbadensis-bladekstrakt, Chamomilla Recutita (Matricaria) blomsterekstrakt, panthenol, PEG-7 glyserylkokoat, kaprylyl-/kaprylglukosid, disodiasyre.
266,-
Merke: Meraki
Få en jevn og naturlig brun farge med selvbruner-mousse fra Meraki. Den er sertifisert økologisk og den naturlige fargen kommer fra karamell. Når du bruker den lyse moussen, vises brunfargen umiddelbart og du får full effekt etter bare 2-6 timer. Huden din får en jevn brun farge og forblir myk, glatt og godt fuktet takket være glyserin og aloe vera. For best resultat kan du starte med å eksfoliere huden din med Meraki sin eksfolieringshanske eller en kroppsskrubb. Fukt ekstra tørre flekker som albuer eller knær med lotion. Påfør selvbruner-mousse jevnt på huden og i ansiktet med selvbruner-hanske fra Meraki. Hvis du ikke bruker hanske, så husk å vaske hendene grundig etterpå. Fargen forsvinner gradvis i løpet av noen dager. Påfør igjen etter behov hvis du vil forlenge fargen. Sertifisert økologisk av ECOCERT Cosmos.
999,-
Merke: Meraki
h: 36 cm, dia: 25 cm Obs: Finishen på dette produktet kan variere.
349,-
Merke: Meraki
Duftlys fra Meraki skaper velvære og sprer en rolig og avslappende atmosfære. Gi denne opplevelsen til en venn med disse fire duftende adventslysene. Settet kalles Frozen Meadow og er beriket med en varm duft av gresskar. Tell ned til julaften ved å tenne et lys på hver av de fire søndagene før jul. Det hvite glasset avspeiler årstiden og setter den rette stemningen for litt velfortjent egenpleie. Bruk duftlysene i stuen eller på badet for å skape en koselig og rolig atmosfære.
369,-
Merke: Meraki
Dette store duftlyset fra Meraki heter Shadow Lake og gjør hjemmet til et avslappende sted. Den kommer i en gjennomsiktig glassholder og kan brukes i alle rom for å gi noe ekstra til den generelle atmosfæren. Nyt den fristende duften som åpner med innslag av appelsin og bergamott. Den utfolder seg snart med blomster som dai dai blomster og petitgrain og ender på en varm tone med musk. Brenntid: 60 timer. h: 10.5 cm, dia: 9.6 cm
42,-
Merke: Meraki
Forfriskende våtservietter med Aloe Vera. Rens huden mot smuss på en mild og lett måte. Perfekt når du er på farten. Passer til alle hudtyper.  Advarsel: Kun for ekstern bruk. Skal bare brukes av voksne. Unngå kontakt med øynene. Hvis produktet kommer inn i øyet, bør du umiddelbart skylle med vann. Oppbevares på et kjølig og tørt sted. Inneholder ikke MIT Ingredienser: Aqua, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Glycerin, Sodium Lauroyl Sarcosine, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Panthenol, Citric Acid, Tetrasodium EDTA ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Refreshing wet wipes with Aloe Vera. Rinses the skin from dirt in a gentle and light way. Perfect for when you are on the go. Suitable for all skin types. Attention: only for external use. Should only be used by adults. Avoid contact with the eyes. If product gets into the eye, you should immediately rinse with water. Store in a cool and dry place. Does not contain MIT  
219,-
Merke: Meraki
Meraki Mini olje er en fantastisk olje som fukter og mykgjør huden. Dette er en litt tørrere olje som ikke blir glatt eller klissete, så du kan holde barnet ditt uten risiko etter at oljen er påført. Påfør oljen ved å gni et tynt lag på barnets hud, eller bruk noen få dråper i badevannet. Oljen er også utmerket til barnemassasje eller for behandling av tørr hodebunn. Inneholder økologisk solsikke, mandel og avokado olje. Oljen er mild og helt parfymefri. Mål: 95 ml. Sertifiseringer: - Astma og Allergi forbundet - Svanemerket (Et av verdens strengeste sertifiseringer innen miljø- og sunnhetsforhold) - Ecocert sertifisert (økologisk)
42,-
Merke: Meraki
Meraki Makeup Wipes fjerner all slags sminke på en skånsom og effektiv måte. Perfekt for når du er på farten. Passer til alle hudtyper. Obs: Kun for bruk på huden. Skal bare brukes av voksne. Unngå kontakt med øynene. Hvis produktet kommer i kontakt med øyet bør du umiddelbart skylle grundig med vann. Oppbevares på et kjølig og tørt sted.