Viser av varer
99,-
Merke: Meraki
Skap en rolig atmosfære og spre en fantastisk duft gjennom hele hjemmet med denne oljen. Tonga Haze er en varm blomst med blomster med grapefrukt, roser, magnolia og en treaktig musk-basis. Bruk oljen i oljebrenneren fra Meraki og la den spre den herlige duften i soverommet, badet eller stuen. Bare noen få dråper endrer den generelle atmosfæren i rommet. Eteriske oljer skal bare brukes med Merakis eteriske oljebrenner.
49,-
Merke: Meraki
Meraki Makeup Remover Wipes Aloe Vera er sminke-renseservietter som skånsomt og raskt fjerner all slags sminke . Sminkeserviettene kommer i en supersmart og praktisk pakke som er enkel å ha med på farten, enten det er til trening, på helgeopphold eller lignende. Disse sminkeserviettene er beriket med aloe vera, vitamin E og kamille. Aloe vera er kjent for sine fuktighetsgivende, helbredende og mykgjørende egenskaper , hvor kamille har en anti-inflammatorisk og antioksidant effekt på huden, og antioksidant vitamin E, som beskytter mot frie radikaler. Meraki Makeup Remover Wipes Aloe Vera passer for alle hudtyper. Fordel: - Sminke rengjøringsservietter - For alle hudtyper - Fjerner all slags sminke – Smart og praktisk å ha med seg på farten - Beskytter huden mot frie radikaler - Fuktighetsgivende, helbredende og mykgjørende - Anti-inflammatorisk og antioksidant - Med aloe vera, vitamin E og kamille Applikasjon: - Tørk av ansiktet med en serviett Kast etter bruk - Ikke kast på toalettet - Kan også brukes til hendene Ingrediensliste: Aqua, propylenglykol, glyserin, kaliumsorbat, natriumbenzoat, tokoferylacetat, Aloe Barbadensis-bladekstrakt, Chamomilla Recutita (Matricaria) blomsterekstrakt, panthenol, PEG-7 glyserylkokoat, kaprylyl-/kaprylglukosid, disodiasyre.
49,-
Merke: Meraki
Meraki Cleansing Wipes Aloe Vera er renseservietter som renser huden for skitt og skitt . Rengjøringsserviettene kommer i en supersmart og praktisk pakke som er enkel å ha med på farten, enten det er til trening, på helgeopphold eller lignende. Disse renseserviettene er beriket med aloe vera og kamille, som umiddelbart gir huden en forfriskende følelse. Aloe vera er kjent for sine fuktighetsgivende, helbredende og mykgjørende egenskaper , hvor kamille har en antiinflammatorisk og antioksidant effekt på huden. Meraki Cleansing Wipes Aloe Vera passer for alle hudtyper. Fordel: - Rengjøringsservietter - For alle hudtyper – Smart og praktisk å ha med seg på farten - Fuktighetsgivende, helbredende og mykgjørende - Anti-inflammatorisk og antioksidant - Med aloe vera og kamille - Forfriskende følelse Applikasjon: - Tørk av ansiktet med en serviett Kast etter bruk - Ikke kast på toalettet - Kan også brukes til hendene Ingrediensliste: Aqua, natriumbenzoat, kaliumsorbat, glyserin, natriumlauroylsarkosin, chamomilla recutita (Matricaria) blomsterekstrakt, aloe barbadensis bladekstrakt, pantenol, sitronsyre, tetrasodium EDTA.
266,-
Merke: Meraki
Få en jevn og naturlig brun farge med selvbruner-mousse fra Meraki. Den er sertifisert økologisk og den naturlige fargen kommer fra karamell. Når du bruker den lyse moussen, vises brunfargen umiddelbart og du får full effekt etter bare 2-6 timer. Huden din får en jevn brun farge og forblir myk, glatt og godt fuktet takket være glyserin og aloe vera. For best resultat kan du starte med å eksfoliere huden din med Meraki sin eksfolieringshanske eller en kroppsskrubb. Fukt ekstra tørre flekker som albuer eller knær med lotion. Påfør selvbruner-mousse jevnt på huden og i ansiktet med selvbruner-hanske fra Meraki. Hvis du ikke bruker hanske, så husk å vaske hendene grundig etterpå. Fargen forsvinner gradvis i løpet av noen dager. Påfør igjen etter behov hvis du vil forlenge fargen. Sertifisert økologisk av ECOCERT Cosmos.
349,-
Merke: Meraki
Duftlys fra Meraki skaper velvære og sprer en rolig og avslappende atmosfære. Gi denne opplevelsen til en venn med disse fire duftende adventslysene. Settet kalles Frozen Meadow og er beriket med en varm duft av gresskar. Tell ned til julaften ved å tenne et lys på hver av de fire søndagene før jul. Det hvite glasset avspeiler årstiden og setter den rette stemningen for litt velfortjent egenpleie. Bruk duftlysene i stuen eller på badet for å skape en koselig og rolig atmosfære.
49,-
Merke: Meraki
Forfriskende våtservietter med Aloe Vera. Rens huden mot smuss på en mild og lett måte. Perfekt når du er på farten. Passer til alle hudtyper.  Advarsel: Kun for ekstern bruk. Skal bare brukes av voksne. Unngå kontakt med øynene. Hvis produktet kommer inn i øyet, bør du umiddelbart skylle med vann. Oppbevares på et kjølig og tørt sted. Inneholder ikke MIT Ingredienser: Aqua, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Glycerin, Sodium Lauroyl Sarcosine, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Panthenol, Citric Acid, Tetrasodium EDTA ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Refreshing wet wipes with Aloe Vera. Rinses the skin from dirt in a gentle and light way. Perfect for when you are on the go. Suitable for all skin types. Attention: only for external use. Should only be used by adults. Avoid contact with the eyes. If product gets into the eye, you should immediately rinse with water. Store in a cool and dry place. Does not contain MIT  
229,-
Merke: Meraki
Meraki Mini olje er en fantastisk olje som fukter og mykgjør huden. Dette er en litt tørrere olje som ikke blir glatt eller klissete, så du kan holde barnet ditt uten risiko etter at oljen er påført. Påfør oljen ved å gni et tynt lag på barnets hud, eller bruk noen få dråper i badevannet. Oljen er også utmerket til barnemassasje eller for behandling av tørr hodebunn. Inneholder økologisk solsikke, mandel og avokado olje. Oljen er mild og helt parfymefri. Mål: 95 ml. Sertifiseringer: - Astma og Allergi forbundet - Svanemerket (Et av verdens strengeste sertifiseringer innen miljø- og sunnhetsforhold) - Ecocert sertifisert (økologisk)
49,-
Merke: Meraki
Meraki Makeup Wipes fjerner all slags sminke på en skånsom og effektiv måte. Perfekt for når du er på farten. Passer til alle hudtyper. Obs: Kun for bruk på huden. Skal bare brukes av voksne. Unngå kontakt med øynene. Hvis produktet kommer i kontakt med øyet bør du umiddelbart skylle grundig med vann. Oppbevares på et kjølig og tørt sted.
109,-
Merke: Meraki
Et must på badet eller i vesken til helgeturen. Hold neglene sunne og ta godt vare på dem med dette neglesettet fra Meraki. Det består av en neglebåndskubber, neglefil og to negleklippere i forskjellige størrelser. Noen ganger er dagene hektiske, og det er ikke nok tid til litt velvære. Ved å bruke bare noen få minutter på neglene dine, har du tatt vare på en liten detalj som fremdeles blir lagt merke til.
89,-
Merke: Meraki
Klassisk kam fra Meraki. Kammen er særlig velegnet til korte frisyrer eller til toupering og styling av håret. Bruk eksempelvis kammen til å dele inne håret i seksjoner. Denne flotte kammen er laget av lyst ahorntre og passer til Merakis øvrige tilbehør. Et flott og praktisk tilbehør.
369,-
Merke: Meraki
Meraki Men Shaving Brush Meraki Shaving Brush er en eksklusiv barberbørste. Bruk denne barberingsbørsten fra Meraki. Denne myke barberingsbørsten har hår laget av polypropylen, mens håndtaket er i asketre. Etter bruk, vask barberbørsten i varmt vann og tørk børsten. Meget god kvalitet.Bruk : - Fukt barberbørsten med varmt vann, skyll av overflødig vann.- Påfør såpe på børsten - Påfør såpe i ansiktet med sirkulære bevegelser slik at den fordeles godt- Barber og skyll med varmt vann.- Unngå øyeområde.- Påfør deretter en god barberingsolje for å etterbehandle huden din om nødvendig
329,-
Merke: Meraki
After Sun Sorbet Mildly Scented er en fløyelsmyk after sun fra Meraki som nærer huden etter en dag i solen. Beroligende aloe vera og mandelolje myker og gjenoppretter hudens smidighet, mens vitamin E opprettholder dette og beskytter mot frie radikaler. Pentavitin er lagt til for sin evne til å gi intens fuktighet. Sorbeten trenger raskt inn, slik at huden din blir myk, glatt og fuktet. Den lette blomsterduften med noter av fersk mynte og hvit musk bidrar til å gi deg aftersun med et streif av luksus. Velegnet for veganere.
Nyhet
239,-
Merke: Meraki
Bring sommerstemningen inn på badet og kjøkkenet med denne håndsåpen fra Meraki. Den varme og blomstrete duften med noter av rose, nellik og sandeltre tar deg med inn i en hage i full blomst, omgitt av solens stråler. Hendene dine får næring og fukt av et økologisk gulrot- og persilleekstrakt, mens en fuktighetsgivende aktiv fra sukkerroer beskytter hudens barriere. Noter: Elemi-gummi, rose, nellik, geranium og tre Pump ut en passende mengde såpe og skum inn i hendene. Skyll grundig med vann.Velegnet til daglig bruk og til alle hudtyper.
199,-
Merke: Meraki
La den fine glassklokka innkapsle de nydelige duftene fra våre diffusører og duftlys. Still glassklokka over varer i butikken for å vise frem produktene slik at kundene kan oppleve og utforske vårt unike duftunivers. Bruk også glassklokka som en fin detalj for å skape fine dekorasjoner på badet. Fyll den opp med små lyskjeder, grønne planter eller bruk den til å vise fine smykker. Glassklokken er også perfekt for dekorasjoner i andre rom og kan fungere som en vakker, lys og elegant detalj i interiøret.
209,-
Merke: Meraki
Økologisk sertifisert håndkrem med økologisk aloe vera, mandelolje og kakaosmør som nærer, fukter og bløtgjør hendene – uten at de føles fete. Håndkremen, Northern Dawn fra Meraki, har en herlig duft som passer for daglig bruk og til alle hudtyper. Så trenger hendene ekstra fuktighet og pleie er denne håndkremen et godt valg. Den praktiske størrelsen gjør det også perfekt for reiser.
279,-
Merke: Meraki
1000 ml. Dette Svanemerkede oppvaskemiddelet, Forest garden, fra Meraki er mildt og effektivt og har en delikat duft med noter av mynte og sitron. Oppvaskmiddelet er både praktisk og dekorativt, og er perfekt for den som elsker de små, ekstra detaljene i hjemmet. La vaskemiddelet stå i kjøkkenet som en dekorativ detalj. Til oppvasken skal det brukes 2 ml for 5 liter vann. Vaskemiddelet kan ikke brukes i oppvaskmaskinen.