Viser av varer
289,-
Merke: Resetea
Denne pakken inneholder 6 blomsterbomber. Den perfekte gaven for å gjenopprette kontakten med naturen og fylle huset med farger. Frøbombene er laget ved hjelp av Nendo Dango-metoden, utviklet for over 70 år siden av Masanobu Fukuoka. Denne naturlige teknikken innebærer å kapsle inn frø med leire og kompost. På denne måten kan vi bevare frøene i lang tid og vi oppnår suksess i spiringen. Du kan gjerne plante de inne først, for så å sette de ut når det er varmere i været. INTRODUKSJON: Hva er en frøbombe? En frøbombe er helt enkelt en kule av leire, jord og frø. Og når vi kaster disse ut i naturen, som guerilla-gartnere, sprer vi et mangfold av vakre villblomster rundt oss. Grunnen til at vi ønsker å spre disse frøbombene rundt oss, er at frøene er av insektsvennlige villblomster. Insektsvennlige villblomster tiltrekker til seg humler og andre bier, som er viktige “pollinatorer” fordi de bestøver blomster, slik at det kommer nye frø. Humler og andre bier er nødvendig for at blomstrende planter skal kunne formere seg, og en stor del av maten vi spiser er avhengig av bestøvningen som bier gjør. Dessverre er mange av disse truede arter, og derfor er det fint å kunne hjelpe humlene og de andre biene gjennom sesongen ved å så et mangfold av blomster med mye nektar og pollen til dem. VARIANTER: • Lilla villblomsterbombe • Atlantisk villblomstbombe • Middelhavet villblomster bombe • Melliferøs villblomsterbombe • Oransje villblomsterbombe • Røde villblomsterbombe Størrelse: 19,5 x 3,3 x 3,3 cm. Vekt: 140g.
349,-
Merke: Resetea
Med dette settet kan du dyrke et variert utvalg av blomster hjemme: valmue, ringblomst, solsikke, nasturtium, kornblomst og tusenfryd. Inne i hvert sett finner du: 6 frøkonvolutter, 6 biologisk nedbrytbare spirepotter, 6 substrattabletter, 6 tusjer og 1 sprøyte. Gjør hjemmet ditt til et mer beboelig område takket være blomster, som gir en rekke helsefordeler, reduserer stress og fremmer lykke. Ny kontakt med naturen og fyll hjemmet ditt med liv og farger! Størrelse: 26,5 x 10 x 19 cm. Vekt: 500g.
299,-
Merke: Resetea
Dyrk persille, basilikum og koriander på en enkel og naturlig måte hjemme. Aromatiske urter gir ikke bare smak og lukt maten vår, men de har også fantastiske fordeler for organismen vår: letter fordøyelsen, eliminerer mikrober og har helbredende egenskaper. Hvert sett inneholder 3 biologisk nedbrytbare potter, 3 substrattabletter og 3 frøbomber (persille, basilikum og koriander) og 3 vokseark. Størrelse: 21 x 7,8 x 6,5 cm. Vekt: 200 g.
149,-
Merke: Resetea
Har du noe å si til noen viktige? Med dette settet kan du gjøre det samtidig som du gir dem en vakker opplevelse full av liv og farger. Dette settet inneholder 100 % biologisk nedbrytbar spirepotte, 1 jordtablett og 1 villblomstfrøbombe med røde markblomster (valmue, rød lin og nellik). Å bruke settet er veldig enkelt. Først hydrer du jorda og smuldre den deretter i den biologisk nedbrytbare potten. Halvgrav frøbomben og vann den hver dag uten å overvanne. Rundt den tiende dagen etter spiring, overfør den biologisk nedbrytbare potten til den siste potten og nyt blomstene dine. Størrelse: 8,8 x 8,8 x 8,8 cm. Vekt: 85 g.
299,-
Merke: Resetea
Denne varianten har et utvalg av 3 aromatiske urter som er typiske fra middelhavsbassenget som: rosmarin, oregano og timian. De aromatiske urtene du vil dyrke med denne minihagen kan brukes både ferske og tørkede, og de vil hjelpe deg å forbedre dine beste oppskrifter takket være dens gode smak og duft. Hvert sett inneholder 3 biologisk nedbrytbare potter, 3 substrattabletter og 3 frøbomber (rosmarin, oregano og timian) og 3 voksende ark. Størrelse: 21 x 7,8 x 6,5 cm. Vekt: 200 g.
189,-
Merke: Resetea
Å dyrke kaktus er en behagelig og jevn terapeutisk aktivitet. De er enkle å ta vare på, svært spenstige, og i tillegg renser de luften. Med Mr. Cactus kan du bringe en levende og fargerik opplevelse til hjemmet ditt. Dette settet inkluderer en håndlaget leirkrukke på 7×7 cm, en substratpellet og en pakke med blandede kaktusfrø. Bruken er veldig enkel; bare hydrer substratet, plasser det i potten, spred frøene over overflaten og vann for å holde substratet fuktig. Om noen dager begynner kaktusene å spire. Størrelse: 8,5 x 10,7 x 8,5 cm. Vekt: 200 g.
299,-
Merke: Resetea
Pizza er en av de mest populære matvarene i verden, og det er mange oppskrifter for å nyte dette italienske gastronomiske ikonet. En god pizza må være håndlaget, og ferske ingredienser av høy kvalitet bør brukes i tilberedningen, slik som de du kan dyrke selv med dette settet. Pizzasettet inneholder alt du trenger for å dyrke oregano, basilikum og cherrytomater: tre 100 % biologisk nedbrytbare spirepotter, tre torvpellets, tre frøbomber pakket inn i silkepapir og tre informasjonskort med nødvendige pleieinstruksjoner for hver plante. Størrelse: 21 x 7,8 x 6,5 cm. Vekt: 200 g.