Viser av varer
Salg
- 30%
BALANSESPILL hval, farger
499,- 349,-
Merke: Babai
Et klassisk balansespill i tre med en moderne vri, som vil glede hele familien. Dette morsomme spillet har elementer med tema fra havet, inkludert en hval, barn og hytter ved sjøen. Her oppfordres det til historiefortelling og samtaler. Dette er et fantastisk åpent leketøy– de forskjellige elementene kan brukes som byggeklosser, til å lage mønstre, kreativ fortelling og mye mer. Laget av massiv ask fra bærekraftig skog og farget med vannbasert maling. Inneholder 17 elementer. Kommer i en flott gaveeske og stoffpose for oppbevaring. SMÅ DELER: Ikke for barn under 3 år. Produsert i Ukraina. Som mange av dere vet leter vi etter merker som er bærekraftig produsert. Med bærekraft ser vi også på SOSIAL bærekraft og økonomisk bærekraft, i tillegg til miljø. Dette merket treffer høyt på alle punkter. Kjøper du dette spillet, støtter du en gründer i et land som sårt trenger støtte på alle punkter. Vi kan ikke redde verden, men vi kan hjelpe til der det er mulig å hjelpe.
Salg
- 30%
Dukkehus natur - Large
699,- 489,-
Merke: Babai
Et stort flott dukkehus laget av tre og holdt sammen av magneter, noe som gjør at du lett kan pakke ned og ha med overalt. Her øves finmotorikk, fantasi og kreativitet. Det enkle, moderne designet gjør at det også passer som dekorasjon på lekerommet eller i stua. Laget i naturlig kryssfiner av bjørk fra bærekraftig skogbruk, med en tilhørende stoffpose til oppbevaring. Bygget består av 9 deler. Produsert i Ukraina. Som mange av dere vet leter vi etter merker som er bærekraftig produsert. Med bærekraft ser vi også på SOSIAL bærekraft og økonomisk bærekraft, i tillegg til miljø. Dette merket treffer høyt på alle punkter. Kjøper du dette huset, støter du samtidig en gründer i et land som sårt trenger støtte på alle punkter. Vi kan ikke redde verden, men vi kan hjelpe til der det er mulig å hjelpe.
Salg
- 30%
Dukkehus i tre med magneter - Large
699,- 489,-
Merke: Babai
Et stort flott dukkehus laget av tre og holdt sammen av magneter, noe som gjør at du lett kan pakke ned og ha med overalt. Her øves finmotorikk, fantasi og kreativitet. Det enkle, moderne designet gjør at det også passer som dekorasjon på lekerommet eller i stua. Laget i naturlig kryssfiner av bjørk fra bærekraftig skogbruk, med en tilhørende stoffpose til oppbevaring. Bygget består av 9 deler. Størrelse: L (255x155x155 ) Produsert i Ukraina. Som mange av dere vet leter vi etter merker som er bærekraftig produsert. Med bærekraft ser vi også på SOSIAL bærekraft og økonomisk bærekraft, i tillegg til miljø. Dette merket treffer høyt på alle punkter. Kjøper du dette huset, støtter du samtidig en gründer i et land som sårt trenger støtte på alle punkter. Vi kan ikke redde verden, men vi kan hjelpe til der det er mulig å hjelpe.