Viser av varer
Nyhet
229,-
Merke: Studio Wald
Den perfekte partneren for å samle flora ute på vandring. Press floraen din trygt i lommepressen slik at plantematerialene dine forblir intakte. Fest med elastiske bånd og stikk pressen i lommen. Pressen leveres komplett med 5 ark bølgepapp og 8 ark sukkerpapir for å gi god plass til å presse blomster. Informasjon om hvordan du begynner å samle og presse flora er også inkludert.
Nyhet
349,-
Merke: Studio Wald
Denne blomsterpressen i god størrelse lar deg bevare blomstene og bladene du finner mens du er ute på vandring. Pressen leveres komplett med 5 ark bølgepapp og 8 ark sukkerpapir for å gi god plass til å presse blomster. Muttere og bolter leveres i en konvolutt med en A7-foldet brosjyre som forklarer hvordan du setter sammen pressen og begynner å samle og presse flora.
Nyhet
549,-
Merke: Studio Wald
Størrelse: 28 cm x 15 x 6 cm Nå som sommerblomstene begynner å komme frem er dette en super aktivitet med barna. Denne er ekstra stor og laget spesielt for å presse sjøgress! Spennende! Men den kan selvsagt brukes til begge deler. Blomsterpresse er en flott måte å bevare blomster på! Du kan tørke og presse blomstene for å lage fine dekorasjoner eller kunstverk. Det er en enkel prosess der du legger blomstene mellom papir og presser dem flat. Etter noen uker vil blomstene tørke og beholde sin form. Alder: 3+ (gjerne tidligere sammen med en voksen) FSC-sertifisert resirkulert treverk, farget med ikke-giftig, vannbasert maling. Laget i England.