Viser av varer
539,-
Merke: Slopes & Town
Slopes & town sitt myke skjerf er laget av MERINOULL og POLYLANA GARN, som er en fantstisk flott kombinasjon som gjør skjerfet varmt og svært mykt. Det ser utrolig flott ut og kan brukes til alle anledninger. Den nøytrale farger gjør at det er like elegant på nyttårsaften som på jobb. Det passe tynt, slik at det er plass-effektivt på reise. Produktinfo: Øko-effektivt garn Pustende Merinoull holder deg varm i kulden og kjølig på varmere dager Absorberende Ikke kløende 50 % merinoull 50 % Polylana garn (inneholder 50 % resirkulert polyester) Unisex i One size. Målene 180 x 27 cm Laget i Polen
449,-
Merke: Slopes & Town
4 par bambussokker i kraftboks av resirkulert papir fra Slopes&Town. Føttene dine fortjener litt mykhet! Disse sokkene er finstrikket av naturlig bambusfiber og vil de gi deg den mykeste opplevelsen du noen gang har hatt med et sokkepar. Egenskaper: - Utrolig myke - Fukttransporterende - Holder føttene kjølig i varmen og behagelig varm på kaldere dager. Disse sokkene er laget med omhu ved hjelp av bambusfiber og resirkulerte plastflasker, polyester og behandlet med ReNEW resirkuleringsteknologi. ReNEW gjør det mulig å bruke mindre ressurser (vann, energi, etc.) enn produksjon av ny polyester. Og, selvfølgelig, hjelper dette med å redusere mengden plastavfall! Bambus kan dyrkes uten bruk av sprøytemidler, som sammen med andre faktorer som rask veksthastighet (gir samme volum som bomull fra kun 10 % av landarealet) og lavt vannforbruk gjør det til en bærekraftig råvare for tekstiler. 76 % naturlig bambusviskose sertifisert med OEKO-TEX 21 % resirkulerte flasker polyester 3% elastan Slopes & Town er et miljø- og kvalitetsbevisst merke du vil elske!
299,-
Merke: Slopes & Town
Svart og hvitt belte - Kenny: Elastisk belte, som alltid passer - da det ikke er nødvendig med beltehull! - 80 cm lang (passer for barn fra ca 6-12 år) - ingen beltehull! - brune skinn-ender, preget med Slopes&Town-logo - matt, sølvfarget spenne - laget av resirkulert plastflaskegarn - levert til deg i resirkulert emballasje Dette elastiske vevde beltet er laget med omhu ved bruk av resirkulert plastflaskegarn. Garnet vårt er sertifisert med Global Recycled Standard. Bidra til å redusere plastavfall på deponi – velg resirkulert! Slopes & Town er et kvalitesbevisst merke som bruker de mest innovative metodene innen miljøteknologi. Dette merket vil du elske!
499,-
Merke: Slopes & Town
Belte + 1 par sokker i bambus i flott gaveeske laget på den mest bærekraftige måten - med tanke på miljøet og kvalitet. Resirkulert belte Virgil Black: Elastisk belte, som alltid passer! 105 cm lang og strekker seg opp til 135 cm! Det er ikke nødvendig med beltehull i dette merke, som gjør at du kan regulere det slik at det passer perfekt. - Svarte skinndetaljer på endene - med preget Slopes & Town-logo - Matt, sølvfarget spenne - Vanntett innpakning i en resirkulert kraftpapir gaveeske - Resirkulert emballasje Sokkene: Føttene dine fortjener litt mykhet! Disse sokkene er finstrikket av naturlig bambusfiber og vil de gi deg den mykeste opplevelsen du noen gang har hatt med et sokkepar. Egenskaper: - Utrolig myke - Fukttransporterende - Holder føttene kjølig i varmen og behagelig varm på kaldere dager. Disse sokkene er laget med omhu ved hjelp av bambusfiber og resirkulerte plastflasker, polyester og behandlet med ReNEW resirkuleringsteknologi. ReNEW gjør det mulig å bruke mindre ressurser (vann, energi, etc.) enn produksjon av ny polyester. Og, selvfølgelig, hjelper dette med å redusere mengden plastavfall! Bambus kan dyrkes uten bruk av sprøytemidler, som sammen med andre faktorer som rask veksthastighet (gir samme volum som bomull fra kun 10 % av landarealet) og lavt vannforbruk gjør det til en bærekraftig råvare for tekstiler. 76 % naturlig bambusviskose sertifisert med OEKO-TEX 21 % resirkulerte flasker polyester 3% elastan Slopes & Town er et miljø- og kvalitetsbevisst merke du vil elske!