Viser av varer
299,-
Merke: WonderBlooms
La de små hjelpe til på kjøkkenet med denne fine tre kniven fra WonderBlooms. Perfekt størrelse for de søte små fingrene. Kan brukes til ekte matlaging eller lage med leke deig!
6,-
Merke: WonderBlooms
Skjulte skatter, mynter og diamanter, badekrystaller... hva blir edelstenene dine gjort om til? Mulighetene for imaginær lek er uendelige med disse åpne akryl-edelstenene. Den flate baksiden gjør dem enkle å legge ned mot flater, i tillegg til å leke løst med skattene. Den fasetterte fronten reflekterer lyset fra vinduet og bringer ut gledens lys som de fleste barn opplever som eventyrlig! Inspirasjon: Lekeskatter Lekepenger Sortering Vannlek Sandkasse Sensorisk brett Blokkbygg Matematiske manipulasjoner Mønsterlaging Penger til butikk-lek Juveler Videospill-tokens * OBS: disse edelstenene er kun for barn i alderen 3+ som ikke lenger putter leker i munnen.
Flere varianter
79,-
Merke: WonderBlooms
Små skatter i ulike former og farger er det ultimate leketøyet for å fremme et barns fantasi! Disse trelekene fra Wonder Blooms har vi i 6 former i 8 forskjellige farger. Lite sett: 6 stk, med variasjon av farger og former. Stort sett: 12 stk med variasjon av farger og former. Har du spesielle ønsker, skriv i kommentarfeltet. Ta høyde for at vi har noe variert varelager, men så lenge det ligger ute i nettbutikken har vi god variasjon.
Flere varianter