Sosiale medier

På lager

Vi har brukt hittil 2,5 år på å lære oss en hel del om sosiale medier. Vi er fortsatt ikke utlært. Men her er det en rekke ting vi gjerne skulle ha blitt fortalt før vi startet. Eller underveis.

Kjøp av pakken "Sosiale medier" passer deg som trenger hjelp til å presentere ditt produkt eller din idé gjennom sosiale medier. Vi vil ta et dypt dykk inn i din nettside, Instagramprofil og Facebookside for hovedsakelig å jobbe med det visuelle. Eventuelt kan vi også jobbe med snapchat hvis det er av interesse. Vi vil starte med en samtale via e-post og/eller Skype. Dette bestemmer du. Her presenterer du hva du ønsker å oppnå . Deretter deler vi våre tanker og ideer til hvordan du kan få det uttrykket nettopp din bedrift eller din idé er ute etter. Vi opplever det som viktig å gi et profesjonelt utseende for at kundemassen skal ha tillit til oss, og det gjelder uansett størrelse på bedriften. Vi bruker vår ferske erfaring gjennom de siste par årene og deler med deg hva som fungerer for oss. Denne pakken inkluderer også en oppfølgingssamtale på 30 min via skype dersom det er ønskelig etter at du har gjort dine eventuelle endringer. Vi anbefaler deg å kikke litt på vår nettside og i våre sosiale medier for å se om du liker det du ser. Gjør du det er den en stor sjanse for at vi skal kunne gi deg et godt resultat. 

 

OBS: Ved kjøp av denne pakken er det selvsagt ingen fraktkostnader. Du må likevel "huke" av for en fraktmetode, men som du ser ved betaling ligger denne på kr 0,- når det gjelder kjøp av tjenester.

1500,00 NOK
  Rettferdig produksjon

Hovedfokus på barnas beste fra start til slutt

  hurtig levering

Leveringstid 2-5 virkedager

  sikker e-handel

Hos oss er du alltid sikret en sikker handel