Meraki

Meraki

Hos Laurbærbarn fører vi et stort utvalg av de naturlige Merakiproduktene til både baby og foreldre. På siden finner du for eksempel såper, kremer og ansiktsmasker til mor. Til baby finner du håndklær med hette og Meraki Mini hudpleie-serien, som også inkluderer svanemerket sinksalve og olje. Meraki er et univers av velvære- og livsstilprodukter, designet og utviklet i Danmark. Produktene er rene og naturlige, de blir produsert med milde og nærende ingredienser og har en ren, naturlig lukt. Meraki- produktene er basert på disse rene og enkle prinsippene:  Uten parabener  Uten fargestoffer  Uten SLS  Uten hormonforstyrrende stoffer  Kun bruk av mild konservering  Naturlig parfyme (esteriske oljer)  Basisoljer av høy kvalitet

1-24 of 44
1-24 of 44

Lag et hjemmespa med badesåper og duftlys.

Meraki har utviklet pleieprodukter som bruker det beste fra naturen og som tar godt vare på både kropp og sjel. Med badesåpe og duftlys fra Meraki kan du lage den perfekte hjemmespa når det er tid til å skjemme bort familien.

Duftlysene er laget av olje fra soyabønner og finnes med forskjellige behagelige og naturlige lukter som lar deg slappe av og gi slipp på stresset. Gi deg selv en forfriskende ansiktsmaske med Merakis milde anti-age ansiktsmaske med gode og aktive ingredienser og antioksidanter. Meraki produkter er også det perfekte valget dersom du ønsker rene og naturlige pleierutiner til hud og hår.

Håndklær og svanemerket sinksalve for baby Meraki Mini er en produktserie for barn og babyer som er godkjente av astma og allergiforbundet. De er også svanemerket og Ecocert-sertifisert. Dette betyr at du med god samvittighet kan benytte Meraki Mini produktene og være sikret en produksjon som tar godt vare på både kloden og din baby. I produktserien finner du shampoo, badesåpe, bodylotion og svamp. Etter badet kan du holde babyen din varm med et vakkert poncho håndkle fra Meraki. Meraki har også en mild og naturlig sinksalve med fuktighetsgivende ingredienser som lindrer rød og irritert hud. Zinksalven er også velegnet til sår eller til å pleie sprukne brystvorter etter amming.