Interiør

Hos Laurbærbarn har vi et stort utvalg av interiør til barn og barnerom. Her finner du alt du trenger for å innrede barnerommet og skape de beste rammene for ditt barn. På siden finner du blant annet et stort utvalg av søte pynteputer, økologisk sengetøy, bilder, uroer, gulvtepper, babygym, samt interiør til organisering av barneleker og klær.

Vårt interiør til barn er rettferdig produsert med fokus på barnets beste fra start til slutt. Vi selger kun trygge produkter som foreldre kan stole på – interiør uten giftstoffer og skadelige kjemikaler. Dette betyr også at vi nøye utvelger de merkene du finner hos oss. Vi har eksempelvis mye interiør til barnerom fra Bloomingville mini kolleksjonen, som er dansk design med førsteprioritet innenfor sikkerhet og kvalitet.

1-24 of 47
1-24 of 47

Søte puter, sengetøy til barn og tepper til barnerom

Når du vil pynte opp barnerommet og samtidig sikre at barnet sover trygt og godt har vi et stort utvalg til deg. Til dette formål har vi en mengde søte puter og sengetøy i avdempete farger, ta en kikk på vårt utvalg til både baby og junior. Vi forhandler utelukkende puter og sengetøy som er produsert i økologiske tekstiler med fokus på miljøet og barnets beste.

La den lille jenta eller gutten leke på et teppe til barnerommet fra Bloomingville, de har fine motiver som pynter perfekt på barnerommet. I de første månedene får du kanskje også bruk for et mykt leketeppe hvor babyen kan ligge og bli tatt godt vare på.

Organiser barneklær med våre klesstativ til barnerom

Klesstativet fra Loullou gjør det enkelt å organisere barneklær for deg og ditt barn. Det enkle og stilrene stativet kan brukes til både små gutter og jenter. Til klesstativet kan du også kjøpe fine kleshengere som er formet som stjerner eller skyer, designet for å skape en stemningsfull og drømmende atmosfære på barnerommet. Både klesstativet og kleshengerne er laget med runde kanter og finér fra FSC-sertifiserte leverandører. Loullou bruker utelukkende naturlig miljøsertifisert, giftfri maling og bivoks til å behandle overflater.