BRUKTMARKED

BRUKTMARKED

Hjelp oss å være miljøvennlige, samtidig som du kan gi andre muligheten til å handle kvalitetsprodukter til en rimeligere sum. Hos oss kan du sende inn igjen klær og produkter du ikke lenger har behov for og få gavekort igjen for det. Vi gjør en verdivurdering når vi mottar klærne i posten og du får gavekortet per e-post kort tid etter. Du kan sende oss bilder av klærne i forkant dersom du ønsker tilbakemelding før du sender klærne/lekene/produktene.

Vilkår ved pant:

 • Vi vil i utgangspunktet helst ta imot merker vi selv har i butikken, men vi tar også imot annet. Visse merker vi vet er barnearbeid og for dårlig kvalitet til videresalg er ikke aktuelt.
  - Klærne, lekene og/eller produktene må være pent brukt eller like godt.
  - Vi tar ikke imot biteringer, kosekluter og lignende som har vært i munnen til barna.
  - Vi videreselger ikke klær med hull eller som er tynnslitte.
  - Du er hjertelig velkommen til å sende det du har om du er usikker, så vurderer vi det her. Vær klar over vilkårene og at det er muligheter for avslag.
  - De produktene/klærne som ikke blir godkjent for videresalg, vil ikke bli returnert - men gis til Fretex. Dette for at ikke vi skal gå i tap på prosjektet.
  - Du står for forsendelseskostnader.
  - Det lønner seg å samle opp en del før du sender, hvis du skal få noe igjen for det i gavekort. Men dersom du vil sende uansett, er vi selvsagt glade for det!

  Tips: Spør på posten hvordan du kan få sendt din pakke billigst mulig (du står for kostnadene her). Vårt tips er å sende gjennom postnord, ved å forhåndsbetale på nettet. Her kan du få gode priser på større pakker.

 • Vilkår ved kjøp:
  - Ingen bytterett eler tilbakebetaling ved kjøp
  - Vi legger ut produkter vi personlig mener kan brukes igjen. Hvert plagg er nøye gått igjennom, og vi beskriver så godt vi kan dersom det er nevneverdig slitasje.
  - Bildene kan fravike noe fra fargene, selv om vi tar alle bilder i dagslys og ikke redigerer. Dersom det fraviker betydelig vil dette stå i informasjonsteksten.
  - Alle priser er dobbeltsjekket av oss over nett. Finner vi ikke nypris vil det stå skrevet i teksten.
  - Alle priser blir utregnet ved totaltbildet av plagget: Er plagget ubrukt, lappen fortsatt på, grad av slitasje, antall barn som har brukt plagget. Derfor kan to like bodyer noen ganger ha en liten forskjell i pris, fordi vi ser en forskjell som kanskje ikke kommer frem av bildet. Kontakt: laurbaerbarn@gmail.com

For mer utfyllende eksemåler på hva du kan fåi gavekort for klærne dine, se blogginnlegg: https://www.laurbaerbarn.no/blog/vilkaarbruktmarked 

1-24 of 213
1-24 of 213
Det vil jevnlig legges ut nye varer på denne siden. Det virker som dette prosjektet kommer til å fungere og at vi skal kunne komme med nye plagg flere ganger i uken.