Viser av varer
499,-
Merke: Babai
Et klassisk balansespill i tre med en moderne vri, som vil glede hele familien. Dette morsomme spillet har elementer med tema fra havet, inkludert en hval, barn og hytter ved sjøen. Her oppfordres det til historiefortelling og samtaler. Dette er et fantastisk åpent leketøy– de forskjellige elementene kan brukes som byggeklosser, til å lage mønstre, kreativ fortelling og mye mer. Laget av massiv ask fra bærekraftig skog og farget med vannbasert maling. Inneholder 17 elementer. Kommer i en flott gaveeske og stoffpose for oppbevaring. SMÅ DELER: Ikke for barn under 3 år. Produsert i Ukraina. Som mange av dere vet leter vi etter merker som er bærekraftig produsert. Med bærekraft ser vi også på SOSIAL bærekraft og økonomisk bærekraft, i tillegg til miljø. Dette merket treffer høyt på alle punkter. Kjøper du dette spillet, støtter du en gründer i et land som sårt trenger støtte på alle punkter. Vi kan ikke redde verden, men vi kan hjelpe til der det er mulig å hjelpe.
Nyhet
549,-
Merke: Babai
Øko-leketøy, som er produsert i Ukraina. Alle detaljer er laget av naturlige materialer: sertifisert kryssfiner, null maling og lakk. Som mange av dere vet leter vi etter merker som er bærekraftig produsert. Med bærekraft ser vi også på SOSIAL bærekraft og økonomisk bærekraft, i tillegg til miljø. Dette merket treffer høyt på alle punkter. Og går til en gründer i et land som sårt trenger støtte på alle punkter. Vi kan ikke redde verden, men vi kan hjelpe til der det er mulig å hjelpe. Utvikling av: finmotorikk, fantasi, skuespill, kreativitet. Størrelse: M (200?115?115 mm) Materiale: bjørkekryssfiner euro 1 standard basert på FSC-tre, metallmagneter. Belegg på fargedukkehusene: giftfri vannbasert maling. Alder: fra 3 år
Nyhet
299,-
Merke: Babai
FISKESPILLSETT i TRE med 2 stenger for kreativ lekestund med foreldre eller venner. LÆRE DET GRUNNLEGGENDE OM GEOMETRI. Plattformen for kreativitet. Muligheten til å lage Nemo, Dory, Brisling eller en annen helt. EN KUL GAVE i en komfortabel håndverksboks. PRAKTISK OPPBEVARING i linpose TRYGG FOR BARN fra 3 år. Produsert i Ukraina. Som mange av dere vet leter vi etter merker som er bærekraftig produsert. Med bærekraft ser vi også på SOSIAL bærekraft og økonomisk bærekraft, i tillegg til miljø. Dette merket treffer høyt på alle punkter. Kjøper du dette spillet, støtter du samtidig en gründer i et land som sårt trenger støtte på alle punkter. Vi kan ikke redde verden, men vi kan hjelpe til der det er mulig å hjelpe
699,-
Merke: Babai
Et stort flott dukkehus laget av tre og holdt sammen av magneter, noe som gjør at du lett kan pakke ned og ha med overalt. Her øves finmotorikk, fantasi og kreativitet. Det enkle, moderne designet gjør at det også passer som dekorasjon på lekerommet eller i stua. Laget i naturlig kryssfiner av bjørk fra bærekraftig skogbruk, med en tilhørende stoffpose til oppbevaring. Bygget består av 9 deler. Produsert i Ukraina. Som mange av dere vet leter vi etter merker som er bærekraftig produsert. Med bærekraft ser vi også på SOSIAL bærekraft og økonomisk bærekraft, i tillegg til miljø. Dette merket treffer høyt på alle punkter. Kjøper du dette huset, støter du samtidig en gründer i et land som sårt trenger støtte på alle punkter. Vi kan ikke redde verden, men vi kan hjelpe til der det er mulig å hjelpe.
Nyhet
399,-
Merke: Babai
Dukkehus i tre med magneter, som du kan legge i sekken og ta med overalt. Det er også et fint grunnlag for kreativitet: du kan dekorere det med maling, fargestifter eller hva fantasien din tillater deg å bruke! En minimalistisk dekorasjon både for barnerom og stue. Trygg for barn fra 3+ Produsert i Ukraina. Som mange av dere vet leter vi etter merker som er bærekraftig produsert. Med bærekraft ser vi også på SOSIAL bærekraft og økonomisk bærekraft, i tillegg til miljø. Dette merket treffer høyt på alle punkter. Kjøper du dette huset, støtter du samtidig en gründer i et land som sårt trenger støtte på alle punkter. Vi kan ikke redde verden, men vi kan hjelpe til der det er mulig å hjelpe.
Nyhet
699,-
Merke: Babai
Et stort flott dukkehus laget av tre og holdt sammen av magneter, noe som gjør at du lett kan pakke ned og ha med overalt. Her øves finmotorikk, fantasi og kreativitet. Det enkle, moderne designet gjør at det også passer som dekorasjon på lekerommet eller i stua. Laget i naturlig kryssfiner av bjørk fra bærekraftig skogbruk, med en tilhørende stoffpose til oppbevaring. Bygget består av 9 deler. Størrelse: L (255x155x155 mm) Produsert i Ukraina. Som mange av dere vet leter vi etter merker som er bærekraftig produsert. Med bærekraft ser vi også på SOSIAL bærekraft og økonomisk bærekraft, i tillegg til miljø. Dette merket treffer høyt på alle punkter. Kjøper du dette huset, støtter du samtidig en gründer i et land som sårt trenger støtte på alle punkter. Vi kan ikke redde verden, men vi kan hjelpe til der det er mulig å hjelpe.
Nyhet
699,-
Merke: Babai
Et stort flott dukkehus laget av tre og holdt sammen av magneter, noe som gjør at du lett kan pakke ned og ha med overalt. Her øves finmotorikk, fantasi og kreativitet. Det enkle, moderne designet gjør at det også passer som dekorasjon på lekerommet eller i stua. Laget i naturlig kryssfiner av bjørk fra bærekraftig skogbruk, med en tilhørende stoffpose til oppbevaring. Bygget består av 9 deler. Størrelse: L (255x155x155 ) Produsert i Ukraina. Som mange av dere vet leter vi etter merker som er bærekraftig produsert. Med bærekraft ser vi også på SOSIAL bærekraft og økonomisk bærekraft, i tillegg til miljø. Dette merket treffer høyt på alle punkter. Kjøper du dette huset, støtter du samtidig en gründer i et land som sårt trenger støtte på alle punkter. Vi kan ikke redde verden, men vi kan hjelpe til der det er mulig å hjelpe.
Nyhet
299,-
Merke: Babai
Kjøleskapsmagneter produsert i Ukraina. Som mange av dere vet leter vi etter merker som er bærekraftig produsert. Med bærekraft ser vi også på SOSIAL bærekraft og økonomisk bærekraft, i tillegg til miljø. Dette merket treffer høyt på alle punkter. Og går til en gründer i et land som sårt trenger støtte på alle punkter. Vi kan ikke redde verden, men vi kan hjelpe til der det er mulig å hjelpe.