Hjelp oss å være miljøvennlige, samtidig som du kan gi andre muligheten til å handle kvalitetsprodukter til en rimeligere sum. Hos oss kan du sende inn igjen klær og produkter du ikke lenger har behov for og få gavekort igjen for det. Vi gjør en verdivurdering når vi mottar klærne i posten og du får gavekortet per e-post kort tid etter. Du kan sende oss bilder av klærne i forkant dersom du ønsker tilbakemelding før du sender klærne/lekene/produktene.

Vilkår ved pant:

 • Vi vil i utgangspunktet helst ta imot merker vi selv har i butikken, men vi tar også imot annet. Visse merker vi vet er barnearbeid og/eller i for dårlig kvalitet til videresalg tar vi ikke i mot.
  - Klærne, lekene og/eller produktene må være pent brukt eller like godt.
  - Vi tar ikke imot brukte biteringer, kosekluter og lignende som har vært i munnen til barna. Har du ubrukte derimot, så er det selvsagt aktuelt.
  - Vi videreselger ikke klær med hull eller som er tynnslitte. 
  - Du er hjertelig velkommen til å sende det du har om du er usikker, så vurderer vi det her. Vær klar over vilkårene og at det er muligheter for avslag. 
  - De produktene/klærne som ikke blir godkjent for videresalg, vil ikke bli returnert - men gis til Fretex. Dette for at ikke vi skal gå i tap på prosjektet.
  - Du står for forsendelseskostnader. 
  - Det lønner seg å samle opp en del før du sender, hvis du skal få noe igjen for det i gavekort. Men dersom du vil sende uansett, er vi selvsagt glade for det! 

  Tips: Spør på posten hvordan du kan få sendt din pakke billigst mulig (du står for kostnadene her). Vårt tips er å sende gjennom postnord, ved å forhåndsbetale på nettet. Her kan du få gode priser på større pakker - https://www.postnord.no/sende/mypack-go . Har også en del som benytter seg av tjenesten "megtildeg" (https://www.megtildeg.no/). Da trenger du i så fall et telefonnr for å registrere. Ta kontakt med oss på e-post dersom du ønsker denne sendingsmetoden. 

 • Vilkår ved kjøp: 
  - Ingen bytterett eller tilbakebetaling ved kjøp.
  - Vi legger ut produkter vi personlig mener kan brukes igjen. Hvert plagg er nøye gått igjennom, og vi beskriver så godt vi kan dersom det er nevneverdig slitasje. 
  - Bildene kan fravike noe fra fargene, selv om vi tar alle bilder i dagslys og ikke redigerer. Dersom det fraviker betydelig vil dette stå i informasjonsteksten.
  - Alle priser er dobbeltsjekket av oss over nett. Finner vi ikke nypris vil det stå skrevet i teksten.
  - Alle priser blir utregnet ved totaltbildet av plagget: Er plagget ubrukt, lappen fortsatt på, grad av slitasje, antall barn som har brukt plagget. Derfor kan to like bodyer noen ganger ha en liten forskjell i pris, fordi vi ser en forskjell som kanskje ikke kommer frem av bildet. Kontakt: laurbaerbarn@gmail.com

 

Mange spør oss hva de vil få i gavekort per plagg. Det er vanskelig å svare generelt på det. Men skal forsøke så godt vi kan å forklare hvordan vi regner ut:

 

Det korte og enkle svaret er at du får ca 1/3 av det vi selger det ut for. Men noen ganger mer andre ganger mindre.
 
 
Hvis du er interessert i det mer utfyllende svaret kommer det her:
 
 
Vi begynner med eksempler på hva vi har gitt ut tidligere:
 
Helt ny lillelam ulldress med lapp på, nypris 599 - vi gir kr 150.
Lillelam dress, pent brukt, lite slitasje, nypris 599 - vi gir kr +/- 100.
Godt brukt og slitt lillelam ulldress, nyrpis 599 - vi gir kr +/- 50.
 
Skriver +/- fordi vi vurderer ut ifra slitasje og sjansene for at plagget blir solgt. Og det er jo selvsagt vedlig ulikt.
 
Hovedregel du kan gå etter for å selv regne ut er at vi gir deg ca 25% av nypris på plagg/produkter som ikke er brukt og fortsatt har lappen på. Vi selger de videre for litt under halv pris eller halv pris.
 
Brukte klær med normal slitasje selger vi ut for ca 25% av prisen. Her er det også +/- bak, da det kommer an på slitasjen og merket. Dvs, koster et plagg 1000 kr nytt, det er brukt og har normal slitasje - så selger vi det for 250 kr og du får 100+/- for det. Vi får da 150 kr i overskudd som går til frakt, innpakning og et lite overskudd som sikrer at vi ikke taper på prosjektet. Selv om vi tar fraktpris i nettbutikken, så "spleiser" vi med kunden på dette. Så vi regner inn at vi selv betaler rundt kr 50 for frakt ut. 
 
Som dere skjønner er det litt vanskelig å gi et konkret svar på hvor mye du får. Men for hvert plagg som er brukt med normal slitasje kan du tenke ca 10% av nypris eller 1/3 av våre utsalgspriser. Har du ubrukt plagg med lappen fortsatt på, tenk at du får ca 25% av nypris. Plagg som ikke er brukt, men som lapp er revet av: Ca 15-20% av nypris.
 
Hjemmestrikkede klær er veldig populært. Har du det så får du ganske godt igjen for det. Eksempelvis vil en pent strikket Mariusgenser i str 3 år, vil vi kunne selge ut for 300 kr. Da får du ca 100 kr for den.
 
 
Nå har vi antagelig brukt altfor mange ord på å gjøre det litt mer komplisert. Men det gir dere i alle fall en slags retningslinje når du ser gjennom klesskapet. 
 
 
Vil du ha mer konkret pris på klær, send bilder på e-post - så tar vi en vurdering.
 
 
Ikke nøl med å ta kontakt om du har spørsmål.
 
Bruktklær sendes til:
Dr. Hummels veg 1
7408 NAMSOS
 
Med vennlig hilsen
Marte & Anne Berit
Posted in blogs By Marte -

0 Kommentarer

Send kommentar

 • In response to:* Nødvendige Felt