TAKK til våre samarbeidspartnere

10. april 2018 16.37.27 CEST

En ting er helt sikkert: Uten deres forståelse, tålmodigehet og "oppbacking" - hadde ikke dette gått. Vi har så bra folk rundt oss, noe som er helt avgjørende.

Som dere har skjønt har vi hatt en vanskelig periode nå. Det er fortsatt utfordrende, men nå har vi funnet løsninger som gjør at vi har en god plan framover. Og det er takket være våre samarbeidspartnere. Og hvem er det? 

  • Leverandører
  • Bankrådgiver
  • Regnskapsfører
  • Ambassadører
  • Kunder
  • FAMILIE OG VENNER

Her kommer en kort beskrivelse av hvorfor det er viktig å opprettholde god kommunikasjon og et godt samarbeid med de man har rundt seg. Dette gjelder jo ikke bare i oppstarten av et firma, men generelt i livet.

Leverandørene vi har samarbeid med har vært veldig forståelsesfulle hele veien. De har vist oss tillit som vi bare kunne drømme om. Videre skal det nevnes at vi alltid har oppdatert dem på hva som skjer og hvorfor, noe som sannsynligvis er svært viktig. 

Rådgiver i banken må nevnes. Han stiller opp for oss og gjør alt han kan for at vi skal lykkes. Han er ærlig, realistisk og løsningsorientert. For vår del har det ikke vært aktuelt med noe lån på bedriften tidligere. Men nå måtte vi for å komme oss videre. Da var en god veileder helt upåklagelig. Han får oss til å tenke gjennom valgene våre, som videre gjør at vi føler oss komfortable med den endelige avgjørelsen.

Regnskapsfører fant vi tidlig ut at vi måtte ha. Han har selvsagt vært viktig på grunn av jobben han gjør med selve regnskapet, men like mye betyr det at han viser at han har tro på oss. De dagene vi har ringt han i frustrasjon, har alt sett lysere ut etter samtalen. Det blir nok flere frustrerte fruer framover. Da er en realistisk påminnelse over den positive utviklingen ubeskrivelig god. Det er fort gjort å kjøre seg fast i hva vi ikke får til.

Hver enste dag har vi kontakt med ambassadører. 

Ambassadørene jobber hovedsakelig for oss på Instagram, men også gjennom Snaphat og blogger. Vi har ikke så mange vi samarbeider med enda, men de vi har er helt UNIKE! De gjør en fantastisk jobb. Dere skal vite at våre amabassadører velger å gå inn i avtaler som per i dag ikke har like gode vilkår som mange andre nettbutikker. Men de klarer å se vårt potensiale og har tro på oss. De jobber strukturert for at vi skal bli mer synlige. Vi føler virkelig at de ønsker oss opp og frem med hele sitt hjerte. Takk til dere for det pågangsmotet, samarbeidsviljen og tålmodigheten.  Vi lover at det skal lønne seg å gjøre en god jobb for oss. Vi vet å sette pris på de som stiller opp for oss i Laurbærfamilien. Bare vent og se - vi kommer dit vi også!!

Kjære kunder! Dere er jo grunnen til at vi eksisterer! Vi har allerede opparbeidet noen faste i vår butikk - noe vi er ubeskrivelig glade for. Uten å bli spurt, så legger flere av dere ut bilder av kjøpene på deres instagramprofil. TAKK for at dere velger å handle fairtraide, giftfritt og miljøvennlig. Vi kjemper en kamp mot de større bedriftene sammen.

Familie og venner - ja dere er jo alt for oss.

Dere aksepterer at vi er fraværende og stressa i denne perioden. Dere aksepterer at vi ofrer mye og at den tiden vi har til overs går til Lauritz og oss. Vi bor langt unna våre nærmeste, noe vi merker godt i disse dager. Spesielt etter at Lauritz kom til verden - det må vi understreke. Ikke fordi vi savner barnevakt (selv om det også hadde vært et pluss), for vi har virkelig gode venner og naboer som stiller opp her vi bor. Hovedsaklig handler det om den daglige nærheten. Og det kjennes ekstra mye på når hverdagen byr på ekstra utfordringer. Uansett; det viktigste er at vi vet at vi har dere! Og dere vet forhåpentigvis hvor ekstremt takknemlige vi er for den troen dere har på det vi gjør. Alt fra å spre ordet om oss, til delinger på facebook og ikke minst at dere bryr dere om hvordan det går med oss oppe i det hele. Det er helt avgjørende for vår selvfølelse i denne prosessen. 

Ellers så må vi alle minne hverandre på at DU  er sjefen i ditt liv. Vi som familie må gjøre det som passer oss. Det som du trenger for å relaisere deg selv og drømmene dine, trenger ikke være det samme som naboens. Heldigivs. Det betyr ikke at man ikke skal ta hensyn til andre - for det er en like stor del av det. Gjensidig repsekt og kommunikasjon. 

...også er det veldig sunt å ha mennesker rundt seg som sier ifra hvis valgene en tar er heeeelt på jordet. Ikke dumt det heller. 

Ble nærmest en takketale med visdomsord på slutten dette. Jaja - slik kan det gå. Det var jo det jeg hadde på hjertet i kveld.

HA EN FIN KVELD ALLE LESERE! 

Marte og Anne Berit

Posted in blogs By Daniel Skov Jacobsen

0 Kommentarer

Send kommentar

  • In response to:* Nødvendige Felt