Nå kan du pante klærne dine hos oss!

16. november 2018 11.12.52 CET

Hjelp oss å være miljøvennlige, samtidig som du kan gi andre muligheten til å handle kvalitetsprodukter til en rimeligere sum.

Hos oss kan du sende inn igjen klær og produkter du ikke lenger har behov for og få gavekort igjen for det. Vi gjør en verdivurdering når vi mottar klærne i posten og du får gavekortet per e-post kort tid etter. Du kan sende oss bilder av klærne i forkant dersom du ønsker tilbakemelding før du sender klærne/lekene/produktene.

Vilkår:
- Vi vil i utgangspunktet kun ta imot merker vi selv har i butikken, men vi gjør også en del unntak. Det viktigste er at gode klær som fortsatt er brukervennlige kan ha en eier framfor å kun ta opp plass i skapet.
- Klærne, lekene og/eller produktene må være pent brukt.
- Vi tar ikke imot biteringer, kosekluter og lignende som har vært i munnen til barna.
- Vi videreselger ikke klær med hull eller som er tynnslitte.
- Du er hjertelig velkommen til å sende det du har om du er usikker, så vurderer vi det her. Vær klar over vilkårene og at det er muligheter for avslag.
- Hvis du ønsker å få en ca-beregning på hva du kan få i gavekort, send oss gjerne en e-post med bilder. Eller kontakt oss på instagram/facebook/snapchat.
- De produktene/klærne som ikke blir godkjent for videresalg, vil ikke bli returnert. Dette for at ikke vi skal gå i tap på prosjektet.
- Du står for forsendelseskostnader.

 

Tips:
- Spør på posten hvordan du kan få sendt din pakke billigst mulig (du står for kostnadene her).

Kontakt: laurbaerbarn@gmail.com

 

 

 

Posted in blogs By Marte -

0 Kommentarer

Send kommentar

  • In response to:* Nødvendige Felt