For en suveren start!! Tusen takk for alle herlige tilbakemeldinger. Nå håper vi virkelig at dette går den veien vi ser for oss. Vi har flere varer på vei, og neste levering er fra flotte Loullou.Vi har litt produkter fra de allerede, men nå kommer det mer. Blant annet klesstativ til barnerommet. Mer om Loullou og designeren Lærke Runes tanker bak produktene:

 Loullou er et dansk merke, skapt og designet av Lærke Rune. Loullou universet er en linje av arkitektonisk leketøy, hvor barns kreativitet og fantasi kan utfolde seg. Loullou universet er et utviklet spesielt for å stimulere alle faser i barns utvikling, på en ren og naturlig måte, ved hjelp av naturlige materialer og  farger.

Hos Loullou er det viktig at alle produkter er laget av bærekraftige og økologiske materialer. Derfor er alt tre som benyttes i Loullous univers FSC-sertifisert. Loullou bruker kun økologiske materialer, giftfri maling og alle produkter settes sammen uten lim.

Alle Loullou sine produkter er designet i en estetisk og tiltalende stil, hvor der er lagt stor vekt på det enkle utrykk og hver lille detalj er gjennomtenkt. 

Posted in blogs By Marte -

0 Kommentarer

Send kommentar

  • In response to:* Nødvendige Felt