Det er fantastisk hvor mange engasjerte og flotte søkere som ønsker å samarbeide med oss. Ut i fra deres beskrivelser er de aller fleste opptatt av hva vi står for, nemlig bærekraftig og etisk handel.

Det er som nevnt i tidligere innlegg viktig for Laurbærbarn at dere ønsker å fremme våre økologiske, miljøvennlige og etisk produserte varer. Det er jo et luksusproblem for oss at vi har så mange på "lista" over aktuelle. Vi kan love dere at utvelgelsen blir vanskelig. Og vi syns det er veldig synd at vi må skuffe engasjerte influencere.

Når det er sagt roper Laurbærfamilien HURRA for at det er flere der ute som bryr seg om etisk produksjon! Det er så fint å se.

På søndag vil vi starte utvelgelsen. Men om du ikke hører noe fra oss i løpet av de første dagene, og VIRKELIG vil dette. Ikke fortvil. Vi skriver ned alle aktuelle navn og vil garantert kontakte flere i løpet av juni/juli. Så hvorfor lager vi ikke flere avtaler med en gang? Svaret på det er rett og slett at vi ikke har kapasitet eller ressurser til å kunne ta inn alle vi ønsker samtidig. Vi vil begynne med å tilby 3 stykker en avtale. Deretter kommer vi til å gi ca 3-6 søkere muligheten i løpet av sommeren. Da vil vil velge ut ifra dere som har søkt innen 24.juni.

Vi ønsker dere lykke til! Og til dere som ikke har søkt enda: Har du lyst og tror du passer inn i vårt team? Kom igjen, søk!

 

 

Posted in blogs By Marte -

0 Kommentarer

Send kommentar

  • In response to:* Nødvendige Felt