Stilrene og bærekraftige CamCam!

11. april 2018 03.02.51 CEST

Vår opplevelse av varene fra CamCam, er at vi blir så fornøyde at vi ikke har behov for å "lete" etter bedre gulpekluter eller teste ut andre beroligende uroer over senga. Vi vet hva vi får og at vi ikke trenger å kjøpe nytt etter kort tid. Produkter av en slik kvalitet vil som regel også lønne seg økonomisk. I tillegg er det mange andre stressfaktorer som forsvinner for foreldrene: CamCam har giftfrie produkter som er allergivennlig og trygt for babyen. Alt er laget med økoloisk bomull, som er bedre både for barnets hud og for miljøet.

 

Mer om CamCam

Cam Cam Copenhagen sine kjerneverdier, er den sterke kjærligheten til barn og troen på at de bare fortjener det aller beste. Som arkitekter, er eierne av CamCam overbevist om at vårt fysiske miljø er utrolig viktig og påvirker oss fra begynnelsen.
 
Cam Cam Copenhagen skaper kvalitet, tidløs og taktil design for barn. De tilbyr poetiske produkter som skaper rolige og harmoniske miljøer for barn. Cam Cam Copenhagen eies av arkitektene Sara Giese Camre og Robert Warren Paulsen. Selskapet ble grunnlagt i 2012.
 
Sara og Roberts tilnærming til design er bærekraft, forstått både som bærekraftig, økologisk produksjon, men også som designets varighet og materialkvalitet.
 
Deres designfilosofi og designtilnærming er å skape tidløs, poetisk design som kombinerer tradisjon med moderne design.
 
"Vi tror at det er behov for rolige og harmoniske produkter for barn og babyer, som en mild kontrast til det moderne barnelivet, som er fullt av stimulanser og forstyrrelser".
 - CamCam
 
Cam Cam Copenhagens univers møter både barnets og foreldrenes ønsker for design.


Takk for at du tok deg tid til å lese! Ha en nydelig dag videre.

- Marte og Anne Berit

Posted in blogs By Marte -

0 Kommentarer

Send kommentar

  • In response to:* Nødvendige Felt