April 11

Vi vet hva vi får og at vi ikke trenger å kjøpe nytt etter kort tid. Produkter av en slik kvalitet vil som regel også lønne seg økonomisk. I tillegg er det mange andre stressfaktorer som forsvinner for foreldrene: CamCam har giftfrie produkter som er allergivennlig og trygt for babyen. Alt er laget med økoloisk bomull, som er bedre både for barnets hud og for miljøet. 

...  Les mer
April 11
Har du en gründeridé? Det har vi også - og er midt oppe i prosessen. Her kan du lese litt om hvor vi er akkurat nå. I tillegg har vi forsøkt å gjøre rede for hva du bør tenke over i din vurdering om å satse.
...  Les mer
April 13

Endelig er vi klare med en helt ny plattform til nettsiden vår.  Håper dere er like fornøyde som oss med design og brukervennlighet.

 

 

...  Les mer
April 06

Barn blir torturert, holdt i fangenskap og brukt som slaver for at vi skal ha mengder med klær.
Jeg føler meg dum. Og er flau over meg selv. Egentlig mest flau over det vestlige samfunnet som helhet. Lærere i Usbekistan blir tvunget til å stenge skolene og barna må jobbe over 70 timer i uken under elendige forhold ute på bomullsmarkene eller i fabrikker. De som våger å ta til motmæle risikerer livet og blir torturert, holdt i fangenskap eller sendt i eksil. Hvorfor skjer dette? Og hva skal vi gjøre med det?

 

...  Les mer